De XIVAC is oorspronkelijk ontworpen als een industriële stofzuiger die niet onder deed voor bestaande grote vacuümwagens die ingezet worden voor industriële reiniging.

De wereld van industriële reiniging is zeer specialistisch en ondertussen zijn wij al jaren actief met de XIVAC’s en we kunnen u op het gebied van industriële vacuüm- en blaastechnologie helpen. De XIVAC’s ijn uitermate geschikt voor allerlei industriële schoonmaak/overlaad klussen.

Met de inzet van een XIVAC beschikt u over de capaciteit om droge stoffen op te zuigen, te verblazen en te transporteren of in de daarvoor bestemde opslagmogelijkheid te lossen.

Onze XIVAC’s zijn uitgerust met een 1 m3 hopper, om direct het opgezogen product te kunnen afzakken in 1m3-zakken of te lossen in hoge containers. De XIVAC’s worden ingezet voor het verwijderen of verplaatsen van o.a. zand, poeders, grit, vliegas, granulaat, stof, houtsnippers.

De XIVAC’s worden ook gebruikt in de voedingsmiddelenindustrie, wij zorgen voor gedesinfecteerde tank en schone tankverklaring. Hierdoor is het voor u als klant mogelijk om het product te hergebruiken of over te plaatsen.