hier ziet u het nieuwe logo van de XIVAC

Het oorspronkelijke doel van de XIVAC was een industriële stofzuiger te zijn die niet onder deed voor bestaande grote vacuumwagens maar dan tegen een fractie van de prijs! Dit is gelukt en mensen weten ons bedrijf al jaren te vinden voor hun industriële reiniging klussen.

De wereld van de industriële reiniging is een zeer uitgebreide en bijzondere wereld waar weinig mensen weet van hebben. Wij zijn al jaren actief met onze industriele stofzuiger in deze wereld en kunnen u op het gebied van industriële vacuum en blaas technologie helpen. De XIVAC zuigwagens zijn uitermate geschikt voor allerlei industriële schoonmaak/overlaad klussen. Zoals u in onze fotoalbums kunt zien hebben wij al zeer veel verschillende soorten klussen gedaan met de XIVAC.

Steeds vaker moet (vervuild) product netjes afgezakt worden of in een container geblazen worden voordat vervoerd mag worden. Onze wagen doet in de meeste gevallen niet onder voor de bestaande grote vacuumwagens / drogestoffenwagen (vacupress bijvoorbeeld) maar dan voor een fractie van de prijs. Dit geldt bij vooral bij het overblazen en afzakken van veel verschillende producten.

Met behulp van de XIVAC zuigwagen beschikt u over de capaciteit om droge stoffen op te zuigen, te verblazen en te transporteren of in de daarvoor bestemde opslagmogelijheid te lossen.

Onze XIVAC’s zijn uitgerust met een 1 m3 hopper, om direct het opgezogen product te kunnen afzakken in bigbags of te lossen in hoge containers. De XIVAC’s worden ingezet voor het verwijderen of verplaatsen van o.a. zand, poeders, grit, vliegas, granulaat, stof, houtsnippers, etc.

De XIVAC units worden ook gebruikt in de voedingsmiddelenindustrie, wij zorgen voor gedesinfecteerde tank en schone tankverklaring. Hierdoor is het voor u als klant mogelijk om het product te hergebruiken of over te plaatsen.

industriële reiniging van bedrijfshal