XIVAC isolatie verwijdering en woning renovatie

Bij het renoveren van gebouwen is het verwijderen van isolatie materialen uit muren en kruipruimten vaak een vereiste. Het is niet mogelijk nieuwe isolatie aan te brengen met de oude isolatie nog in de kruipruimte/spouwmuur. Ook bij het opnieuw isoleren van kruipruimten is dit belangrijk. Daarnaast is het lastig om bij de fundering van een huis te komen zonder eerst de oude isolatie en het water/modder te verwijderen. Bij de renovatie van een gebouw slaat men vaak het opnieuw isoleren over omdat het verwijderen van isolatie uit kruipruimten en spouwmuren een lastige en kostbare klus is.

verwijderen van isolatie glaswol uit spouwmuren

De XIVAC kan uw bedrijf hierbij helpen. Wij hebben onze unit doorontwikkeld voor het verwijderen van allerlei soorten isolatie en vervuiling uit spouw muren en kruipruimtes. Wij hebben de XIVAC zo ontwikkeld dat hij zeer betaalbaar is en veruit de goedkoopste oplossing op de markt. Voorbeelden van materialen die wij kunnen verwijderen:


Spouwmuren

Wij kunnen allerlei losse isolatiematerialen uit muren verwijderen. Het verwijderen van bijvoorbeeld los glaswol,steenwol en uf schuim is voor de XIVAC geen enkel probleem. Het standaard boorpatroon voor het vullen van de muur is vaak al voldoende om de muur leeg te zuigen.

De volgende stappen volgen wij om de muur leeg te zuigen: isolatie verwijdering

Op deze manier kunt u met de XIVAC ongeveer  100m2 per dag leegzuigen. Dit komt neer op een volledige ruime woning. Ook de puinresten die in de spouw achter is gebleven zuigt de XIVAC op. U kunt dus met een mooie lege spouwmuur verder.

Voordelen van de XIVAC:

Kruipruimten:

Ook het toegankelijk en schoon maken van kruipruimten is geen enkel probleem voor de XIVAC. Of het nu gaat om het vernieuwen van de isolatie of bijvoorbeeld renovatie van de fundering, de XIVAC maakt uw klus makkelijker. Tussen 1965 en 1984 is er veel beton gebruikt van het type Kwaaitaal en Manta. Bij deze vloersystemen wordt vaak betonrot vastgesteld en dit kan voor de nodige(ernstige) problemen zorgen. De Xivac verwijdert zonder problemen isolatie, water en puinresten uit de kruipruimte zodat u gemakkelijk de vloerconstructie kunt repareren en niet in een plas met water en isolatiemateriaal hoeft te werken.XIVAC kruipruimte legen

Voordelen van de XIVAC:

In 2017 gaan wij een ontzorgpakket aanbieden:

Naast dat u de XIVAC kunt huren zijn wij aan bezig een compleet pakket aan te bieden om u te ontzorgen. Hierbij zorgen wij dat de spouwmuur of kruipruimte leeg opgeleverd wordt en u hier verder niet naar om hoeft te kijken. Neemt u contact met ons op voor de mogelijkheden!